Vés al contingut principal Vés a la navegació principal Vés a la navegació de la pàgina Vés al peu de pàgina

Gara Villalba participa en les jornades de ciència i emprenedoria en femení

12 December 2022

El passat divendres 18 de novembre es va celebrar la jornada “Ciència i emprenedoria en femení” a la Sala Teatre UAB ubicada a la Plaça Cívica. En aquesta xerrada es buscava donar visibilitat als referents femenins en innovació i emprenedoria de la UAB.

Gara Villalba (cap del projecte URBAG) va participar a la xerrada sobre ciència i innovació, acompanyada per Miranda Jessica Lubbers (antropòloga social i cultural), Fàtima Bosch (directora del CBATEG UAB) i Júlia Vergara-Alert (investigadora principal del grup de coronavirus zoonòtics de l’IRTA CReSA), moderada per Margarita Arboix (exrectora de la UAB).

Gara Villalba, en la seva intervenció, va descriure la seva carrera laboral, la qual va començar en l’àmbit privat mitjançant consultories que la van portar a viure als Països Baixos. Tot i així, la seva estima per la investigació i la necessitat d’innovar i fer recerca la va dur a cursar el doctorat a Barcelona, que va seguir amb múltiples contractes post doctorals. Finalment, va explicar les dificultats viscudes per poder dur a terme la seva carrera com a investigadora, la qual va tenir moments de molt sacrifici com el moment de tenir els seus dos fills. També va explicar la importància de dir no en determinades situacions i la importància de creure en tu i en el teu equip.

Si vols recuperar les jornades de “Ciència i emprenedoria en femení”, aquí en tens el vídeo complet.